Snu telefonen for å vise siden

Vi feirer to år

Cure prosess

Mye har skjedd siden Cure så dagens lys for første gang i september 2016.

2016: Brage Brenna-Lund og Bendik Bergh har akkurat avsluttet skolegangen i Milano, og de to kameratene har lenge diskutert å starte et designbyrå i Bergen. Studenttilværelsen i Italia hadde satt sitt preg på lommeboken, men lån fra generøse foreldre gjorde drømmen mulig. 14. September kunne de stolt kalle seg for gründere av Cure – Norges første designbyrå med en ”No Cure – No Pay”-løsning.  

Det gikk ikke lang tid før det første oppdraget tikket inn. Fra ulike kafeer i Bergen sentrum, leverte de tjenester i bytte mot sine første kontorlokaler, og litt etter litt begynte det å balle seg på. Selskaper som NRK, Privatmegleren og Øyo hadde fattet interesse i det nye byrået, og plutselig hadde Cure mye å gjøre fra lokalene i Nagelgården på Nordnes.  

2018: Flere og flere har fått øynene opp for Cure, og med et solid 2017 i ryggsekken, begynte vi virkelig å få vind i seilene. Omsetningen var tredoblet og vi fikk nye lokaler på Kalfaret – nærmere bestemt Legenes hus. I løpet av våren doblet vi både stab og antall tjenester, og Cure gikk fra å være et rent designbyrå til å kunne ta på seg oppdrag innenfor både design, kommunikasjon og markedsføring. I tillegg vant vi hele to priser under Kuben –Salgs- og reklameforeningen i Bergen (SRF) sin årlige kåring av de beste kreative arbeidene fra Bergensområdet. Å ta med seg hjem prisene ”Årets Identitet” og ”Årets Nykommer”, var stort for vårt unge og fremadstormende byrå.

Nå er ganske nøyaktig to år siden oppstarten. Sammen med kundene våre, har Cure utviklet seg til å bli et modig og litt annerledes design- og kommunikasjonsbyrå. Modig da vi, som Norges første, utfordret en tradisjonell bransje med vår ”No Cure – No Pay”-løsning. Annerledes med vår unike tankegang, høye ambisjoner og brede kompetanse. Resultatet er en prisvinnende kur som har skapt mye oppmerksomhet og reaksjoner på kort tid.

 

Vi gleder oss til framtiden!

hello@cure.no
928 14 070