Snu telefonen for å vise siden

Kuren.

Cure prosess

1. Diagnosen

For å finne den rette diagnosen, må vi først undersøke deg. Grundig research og identifisering av problemstillingen du står overfor, er essensielt. Behovet varierer fra kunde til kunde. Derfor er det viktig for oss å forstå din bedrift sine verdier, tradisjoner og målgruppe før vi kommer i gang med kuren.

2. Behandling

Når all data er på plass og vi har kartlagt behovet, begynner behandlingen. Vi tar avstand fra standardmaler. Alt innen design, digitalt, kampanjer og PR blir produsert målrettet der hver minste detalj står i fokus og blir grundig vurdert. Etter denne prosessen, vil du føle deg frisk. Se våre tjenester under:

Design og kommunikasjon
Merkevarbygging
Visuell identitet
Pakningsdesign
Webdesign
Navngiving
Tekstforfatting
Redaksjonell

Digital
Webutvikling
Utvikling av digitalt innhold
Applikasjonsutvikling
Interaksjonsdesign
Digital kommunikasjon
Markedsføringsstrategi
Sosiale medier-strategi

Kampanje
Tradisjonelle og digitale kampanjer
Kreativ konseptutvikling
Content Marketing
Reklame, annonser, bannere, boards mm.
Events og PR-stunts

PR
Løpende PR-rådgivning og pressekontor
Historieutvikling/“Storytelling”
Pressemeldinger og medieinnspill
Pressekonferanser og mediemøter

3. No Cure - No pay

I tredje fase skal du godkjenne arbeidet. Med stolthet og selvsikkerhet i “No Cure, no pay”-approachen vår, ønsker vi å gi deg som kunde full trygghet. Det er urettferdig å betale for noe man ikke liker. Vi tar deg gjennom arbeidet vårt med denne avtalen i bunn. Med våre prosesser, oppfølging og øye for detaljer, har vi tro på at vi gjør deg fornøyd. Det ligger i vårt DNA å gi deg høy verdi for pengene. 

4. Forebyggende

Det er viktig å vedlikeholde produktet. Vi vil hjelpe deg med å holde bedriften oppdatert, følge trender og hele tiden være aktuell på markedet. Du må være synlig og søkbar. Det er noe vi tar med oss med hele veien.

Cure designbyrå

hello@cure.no
928 14 070