Facebook

Bli synlig på Facebook

Mange av kundene dine bruker svært mye tid på Facebook. Det er viktig å være tilstede der kundene dine er. Vi hjelper deg i gang og sørger for at du er tilstede på best mulig måte.

Facebook Bedrift Startpakke

Om bedriften ikke allerede har det, så setter vi opp en egen Facebook side. Komplett ihht. alle de mulighetene som finnes som eks. åpningstider, produkter/tjenester, priser mm. Vi designer et eget profilbilde for bedriften.

Fast pris, alt inkl. kr. 5.000

Klikk her og send oss en e-post

XS
Passer for de aller minste og nystartede bedrifter

Hver måned lager vi en skreddersydd Facebook post i samarbeid med deg. Vi publiserer denne for deg og setter i tillegg i gang en betalt publisering av posten mot akkurat den målgruppen du ønsker å treffe. Rapport hver måned. (Kostnaden for betalt publisering er ikke inkl.)

Fast pris, alt inkl. kr. 5000/mnd.

S
Anbefalt løsning for de aller fleste litt større bedrifter

Hver måned lager vi 2 skreddersydde Facebook poster i samarbeid med deg. Vi publiserer disse for deg og setter i tillegg i gang en betalt publisering av postene mot akkurat den målgruppen du ønsker å treffe. Rapport hver måned. (Kostnaden for betalt publisering er ikke inkl.)

Fast pris, alt inkl. kr. 7500/mnd.

M
En profesjonell løsning for mellomstore bedrifter

Hver måned lager vi 4 skreddersydde Facebook poster i samarbeid med deg. Vi publiserer disse for deg og setter i tillegg i gang en betalt publisering av postene mot akkurat den målgruppen du ønsker å treffe. Inkluderer også Instagram. Rapport hver måned. (Kostnaden for betalt publisering er ikke inkl.)

Fast pris, alt inkl. kr. 10000/mnd.

Mer avanserte eller andre behov? Se her.

L

Har du mer avanserte behov?

Vi utvikler skreddersydde kampanjer for Facebook og Instagram. Medieplaner tilpasset dine behov. Du får alltid fast pris på forhånd.

Klikk her og send oss en e-post