LinkedIn

Bli synlig på LinkedIn. Er du på jakt etter nye ansatte eller nye kunder. LinkedIn er en av Norges største møteplasser i bedriftsmarkedet.

LinkedIn er en av de viktigste møteplassene for bedrifter og potensielle ansatte. Vi hjelper deg med både rekruttering og salg.

LinkedIn Startpakke

Om bedriften ikke allerede har det, så setter vi opp en egen LinkedIn side. Komplett ihht. alle de mulighetene som finnes som eks bedriftsbeskrivelse, produkter/tjenester, nøkkelpersoner, stillinger mm. Vi  designer et eget profilbilde for bedriften.

Fast pris, alt inkl. kr. 5.000

Klikk her og send oss en e-post

XS
Passer for de aller minste og nystartede bedrifter

Hver måned lager vi en skreddersydd LinkedIn post i samarbeid med deg. Vi publiserer denne for deg og setter i tillegg i gang en betalt publisering av posten mot akkurat den målgruppen du ønsker å treffe. Rapport hver måned. (Kostnaden for betalt publisering er ikke inkl.)

Fast pris, alt inkl. kr. 1500/mnd.

S
Anbefalt løsning for de aller fleste litt større bedrifter

Hver måned lager vi 2 skreddersydde LinkedIn poster i samarbeid med deg. Vi publiserer disse for deg og setter i tillegg i gang en betalt publisering av postene mot akkurat den målgruppen du ønsker å treffe. Rapport hver måned. (Kostnaden for betalt publisering er ikke inkl.)

Fast pris, alt inkl. kr. 3000/mnd.

M
En profesjonell løsning for mellomstore bedrifter

Hver måned lager vi 4 skreddersydde LinkedIn poster i samarbeid med deg. Vi publiserer disse for deg og setter i tillegg i gang en betalt publisering av postene mot akkurat den målgruppen du ønsker å treffe. Inkluderer også Instagram. Rapport hver måned. (Kostnaden for betalt publisering er ikke inkl.)

Fast pris, alt inkl. kr. 5000/mnd.

Mer avanserte eller andre behov? Se her.

L

Har du mer avanserte behov?

Vi utvikler skreddersydde rekrutterings- eller salgskampanjer for LinkedIn. Medieplaner tilpasset dine behov. Du får alltid fast pris på forhånd.

Klikk her og send oss en e-post