Innovasjon Norge

Fått støtte fra Innovasjon Norge? Vi gjør konseptutvikling, prototyp eller research. Leveres klar til revisors godkjennelse.

Har du fått "Tilskudd til markedsavklaring" fra Innovasjon Norge så er Cure en profesjonell partner som kan hjelpe deg til å gjennomføre prosjektet. Alle våre prosjekter leveres på et høyt faglig nivå av rådgivere med over 25 års erfaring i konseptualisering og bedriftsetablering. Prosjektet leveres klar til revisors godkjennelse.

Klikk her og send oss en e-post

Markedsundersøkelse

Profesjonell gjennomføring av markedsundersøkelse for å få brukerinnsikt. Sammen med deg identifiserer vi målgruppen, utformer hypotese og spørsmål samt gjennomfører en systematisk og valid undersøkelse. Du får en grundig rapport med grafiske fremstillinger og en svært god PowerPoint presentasjon av undersøkelsen. Leveres klar til revisors godkjennelse.

Fast pris, alt inkl. kr. 50.000

Prototype (MVP)

Vi utvikler en visuell prototype (MVP) basert på input fra deg. Dette kan være som en nett/mobil løsning eller annen visualisering/designskisse av produkt eller tjeneste. Du gir input på konsept og skriftlige vurderinger til oss. Du får en svært god PowerPoint presentasjon av konsept og løsning. Leveres klar til revisors godkjennelse.

Fast pris, alt inkl. kr. 75.000

Mer avanserte eller andre behov? Se her.

L

Har du mer avanserte behov?