Nettsider

Nye nettsider. Gode websider er avgjørende for nye kunder og er viktig for egne ansatte. Vi har løsninger for de helt små og opp til de litt større bedriftene.

Web-/mobilsidene er ofte det første inntrykket potensielle kunder får av din bedrift. Vi utvikler moderne, flotte og brukervennlige nettsider som presenterer din bedrift fra sin aller beste side. Fungerer like bra på mobiltelefon og nettbrett som på PC.

Klikk her og send oss en e-post

XS
Passer for de aller minste og nystartede bedrifter

En enkel nettside som passer for små bedrifter som har ett hovedbudskap/ produkt/ tjeneste. Inneholder: Produkt/Tjeneste, Om oss, Adresse/Kart og Kontakt.

Fast pris, alt inkl. 25.000,-

S
Anbefalt løsning for de aller fleste litt større bedrifter

En komplett nettside som passer for litt større bedrifter som har flere hovedbudskap/ produktområder/ tjenester. Inneholder: Flere Produkter/ Tjenester, Om oss, Adresse/ Kart, Kontakt, Ansatte og Artikler/ Blogg.

Fast pris, alt inkl. 50.000,-

M
En profesjonell løsning for mellomstore bedrifter

En omfattende nettside som passer for bedrifter hvor web er en viktig del av salget. Her kan du få frem mange produkter / tjenester. Inneholder: Produkter/ Tjenester, Om oss, Adresse/Kart, Kontakt, Ansatte, Artikler/Blogg, Brosjyre nedlasting, Forhandleroversikt og Stilling ledig. Komplett med chat og flere språk (om ønskelig)

Fast pris, alt inkl. 75.000,-

Mer avanserte eller andre behov? Se her.

L

Har du mer avanserte behov?

Omfattende webside/mobilside eller nettbutikk, skreddersydd til dine spesifikasjoner og behov. Mer avansert funksjonalitet. Du får alltid fast pris på forhånd.

Klikk her og send oss en e-post