Fotograf

Profesjonell fotograf.

Det er få ting som løfter websider, kampanjer eller nyhetsbrev så mye som profesjonelle foto. Vi har profesjonelle fotografer tilknyttet alle våre lokale avdelinger. Du får fulle eierrettigheter til bildene.

Klikk her og send oss en e-post

Profil- og miljøbilder

Profil- og miljøbilder fra din bedrift og med dine ansatte. Fotografen kommer til bedriften og bruker en halv dag til fotografering og en halv dag med etterarbeider. Reisetid opp til 1 time fra vårt kontor er inkludert. (Tillegg for en hel dag er kr. 6.000)

Fast pris, alt inkl. kr. 6.000

Ansattebilder

Bilder av dine ansatte. Opp til 10 ansatte. Fotografen kommer til bedriften og bruker en halv dag til fotografering og en halv dag med etterarbeider. Reisetid opp til 1 time fra vårt kontor er inkludert. (Tillegg for 10 ekstra ansatte kr. 6.000)

Fast pris, alt inkl. kr. 6.000

Produktbilder

Fotografen kommer til bedriften og bruker en halv dag til fotografering og en halv dag med etterarbeider. Reisetid opp til 1 time fra vårt kontor er inkludert. (Tillegg for en hel dag er kr. 6.000)

Fast pris, alt inkl. kr. 6.000

Mer avanserte eller andre behov? Se her.

L

Har du mer avanserte behov?

Utfordre oss om du har spesielle behov eller ønsker. Vi lover deg gode løsninger og husk at du alltid får fast pris på forhånd.

Klikk her og send oss en e-post