Kampanje

Reklamekampanje på internett. Dine annonser vises på nettsteder som VG, YouTube ol. Men bare i det geografiske området du ønsker.

Vi hjelper deg å lykkes i kampen om kundene. Med vår hjelp kan dine annonser vises på store nettsteder som VG, YouTube ol. Og akkurat i det geografiske område og/eller mot akkurat den kundegruppen du ønsker.

Klikk her og send oss en e-post

XS
Passer for de aller minste og nystartede bedrifter

Bedriften blir synlig både på papir (eks avis) og på internett (eks nettavis). Vi lager 1 stk selgende annonse både for papir og nett. Du velger selv de to størrelsene du ønsker. Klikk på internettannonsen leder til bedriftens hjemmeside. (PS: Kostnaden til annonsering er ikke inkl)

Fast pris, alt inkl. kr. 25.000

S
Anbefalt løsning for de aller fleste litt større bedrifter

Bedriften blir tydelig på nett! Du får ideutvikling og 3 annonser i 3 ulike størrelser. For annonsering på typiske nettaviser og andre websider. Inkl  Facebook annonse. Klikk på annonsen leder til bedriftens hjemmeside. (PS: Kostnaden til annonsering er ikke inkl)

Fast pris, alt inkl. kr. 50.000

M
En profesjonell løsning for mellomstore bedrifter

Passer  for deg som satser profesjonelt med salg på nett. Du får ide og konseptutvikling. 5 annonser i 5 ulike størrelser for annonsering på typiske nettaviser og andre websider. Inkl Facebook annonse og Instagram post. Klikk på annonsen leder til en spesialutviklet landingsside med tilbud/produkt + mulighet til å bestille/kjøpe og betale. (PS: Kostnaden til annonsering er ikke inkl)

Fast pris, alt inkl. kr. 75.000

Mer avanserte eller andre behov? Se her.

L

Har du mer avanserte behov?

Vi utvikler skreddersydde kampanjer og medieplaner tilpasset dine behov. Du får alltid fast pris på forhånd.

Klikk her og send oss en e-post