Identitet

Visuell identitet med logo

Visuell identitet bygger kvalitet i en bedrift og tjeneste og skaper et sterkt inntrykk. Vi utvikler en visuell identitet og en logo som gir din bedrift eller produkt et ansikt utad. En personlighet som er lett å bli kjent med, kjenne igjen og bygge en relasjon til.

Klikk her og send oss en e-post

XS
Passer for de aller minste og nystartede bedrifter

En enkel profil som inneholder logo/symbol, fargepalett og maler for brev og visittkort. Profilen oppsummeres i en enkel 1-sides profilguide.

Fast pris, alt inkl. kr. 25.000

S
Anbefalt løsning for de aller fleste litt større bedrifter

En komplett profil som inneholder logo/symbol, egen skrifttype(font), dekorelementer. Komplett med maler for brev, konvolutt, visittkort, e-post, Facebook bilde og LinkedIn bilde. Profilen oppsummeres i en profilguide i PDF format.

Fast pris, alt inkl. kr. 50.000

M
En profesjonell løsning for mellomstore bedrifter

En omfattende profil som inneholder logo/symbol, egen skrifttype(font), et unikt dekorelement og fotostil. Komplett med maler for brev, konvolutt, visittkort, e-post, Facebook profilbilde, LinkedIn profilbilde, presentasjonsmal (PowerPoint), varebil, skilt ute/inne. Egen profilmanual på nett.

Fast pris, alt inkl. kr. 75.000

Mer avanserte eller andre behov? Se her.

L

Har du mer avanserte behov?

Omfattende profil tilpaset bedrifter som har et hovedmerke(brand) med flere undermerker eller avdelinger. Vår spesialistavdeling vil hjelpe deg med både merkevarestrategi, navnutvikling, visuell identitet, kommunikasjonsplan m.m. Du får alltid fast pris på forhånd.

Klikk her og send oss en e-post