Vi mener det er fordi mange produkter mangler personlighet.

Merkevarebygging, også kalt branding, er med på å øke kvaliteten av et produkt eller en tjeneste og skape et sterkt inntrykk.  

For oss i Cure handler merkevarebygging om å gi produkter og/eller tjenester et ansikt. En personlighet som er lett å bli kjent med, kjenne igjen og bygge en relasjon til. Dette gjør vi med både brand-story og visuell identitet.

Alt i alt handler dette om å legge til rette for at forbrukerne skal få et forhold til merkevaren. Kundeengasjement resulterer ofte i salg, og vårt mål er å øke omsetningen i din bedrift.

Innsikt

Det finnes ingen fasit på hvordan du skal bygge en sterk merkevare på. Men vi mener kombinasjonen av solid innsikt og kreativitet gir det beste resultatet. I vår innsiktsfase, defineres merkevaren før det utvikles en identitet og en story. Vi mener det er viktig å kommunisere på alle måter med forbrukeren, og da er det også viktig å vite hvem forbrukeren er, hva hen forventer og hvordan hen både oppfører og beveger seg. Dette gir grunnlag for videre arbeid med merkevarebyggingen.

Identitet
Helt fra første steg tenker vi på sluttproduktet og egenskapene til merkevaren. Det vil for eksempel si at vi tenker på markedsføringsmulighetene samtidig som vi utvikler profil og logo.

Når innsiktsfasen er utført, går vi over til å bygge opp identiteten. Det er i denne fasen vi kommer frem til riktige profilfarger, typografi og logo. Det er også her ditt produkt eller din tjeneste får en personlighet.

Det visuelle er førsteinntrykket av merkevaren. Det er derfor viktig at det kommuniserer riktig på alle måter. Med vår erfaring fra mange bransjer, vet vi hva sterkt design er og hvordan vi lager en tidløs identitet som fungerer. Du sitter igjen med en designmanual som beskriver identiteten og viser hvordan de forskjellige elementene skal brukes.

Implementering
Etter at den visuelle identiteten er godkjent, setter vi i gang med implementeringsarbeidene. Etter dine behov og ønsker, bygger vi nettsider, designer applikasjoner og lager diverse trykksaker.

Markedsføring
Vårt team er komplett med eksperter på digital markedsføring. Med basis i en sterk merkevare planlegger vi, utvikler og iverksetter vi digitale reklamekampanjer i tilrettelagte kanaler.

Det opprettes haugevis av bedrifter hvert år. Mange med gode tjeneste- og produktideer, men hvorfor overlever så få?

Publisert av

Truls Petter Bergh

Vil du vite mer?

Skjema er velykket innsendt. Vi tar kontakt med deg så raskt vi kan.
Oisann! Noe gikk galt.