born {digital} representerer neste generasjon av nordiske konsulentselskaper, født i den nye tidsalderen, og brennende opptatt av teknologi. born sin eksklusive gruppe av selskaper dedikerer seg til å utvikle og implementere skreddersydde IT-løsninger som svarer på behovene og prioriteringene til bedrifter og deres kunder. Deres visjon er å utnytte smidigheten og innovasjonen som er iboende i mindre bedrifter, samtidig som born-selskapene nyter fordelene av å tilhøre en større enhet.

Vårt mål var å skape en identitet og en nettside som samler alle selskapene i born {digital} på én plattform, samtidig som den ivaretar deres individuelle merkevare, kultur og tjenestetilbud.

Born sitt grunnprinsipp bygger på valgfrihet og autonomi for hvert selskap, der gründerne og selskapene deltar i prosesser som de anser som mest verdiskapende for seg selv. Den dynamiske logoen gjør det mulig å inkludere hvert enkelts selskapsnavn ved å bruke to klammeparenteser (brackets), slik som born {cure}.

Designelementene som utgjør identiteten til born {digital} gjenspeiler tydelig vår fremtidsrettede og teknologiske karakter. Hovedmålet vårt var å skape et tidløst design som henter inspirasjon fra mennesker som virkelig brenner for teknologi, livsstil, utvikling, koding og innovasjon. Vi lot oss inspirere av den teknologiske utviklingen vi ser i dagens verden, og derfor har nettsiden vår et innovativt og tidløst design som er bygget for fremtiden. Vi bruker bilder og et lekent design for å gi nettsiden liv, og den er et uttrykk for vår lidenskap for teknologi.

Animasjon
Foto og video
UI
UX
Visuell identitet
Videoredigering
Grafisk design
Nettside
Navneutvikling
Konseptutvikling

Ekstern lenke

borndigital.no