25% rabatt til alle SRF medlem

25% rabatt til alle SRF medlem

Cure tilbyr alt fra innsikt og konseptutvikling til prisvinnende design, full-stack utvikling og SEO for optimalt synlighet. Med oss får du alltid en fast pris å forhold deg til og no cure - no pay.

Cure tilbyr alt fra innsikt og konseptutvikling til prisvinnende design, full-stack utvikling og SEO for optimalt synlighet. Med oss får du alltid en fast pris å forhold deg til og no cure - no pay.

Noen relevante prosjekter
SRF Medlemmer
CityboxCitybox
CityboxCitybox
Citybox

Nettside
Digital design
B2C
HardangerHardanger
HardangerHardanger
Hardanger

Nettside
B2C
Syse GardSyse Gard
Syse GardSyse Gard
Syse Gard

Nettside
B2C
HELZT®HELZT®
HELZT®HELZT®
HELZT®

Nettside
B2C
Prisvinnende
SeresSeres
SeresSeres
Seres

Nettside
B2C
Birk AdvokatfirmaBirk Advokatfirma
Birk AdvokatfirmaBirk Advokatfirma
Birk Advokatfirma

Digital design
B2C
ShowPeopleShowPeople
ShowPeopleShowPeople
ShowPeople

Nettside
B2B
DOFDOF
DOFDOF
DOF

Nettside
B2B
Employer Branding
ÅkrafjordenÅkrafjorden
ÅkrafjordenÅkrafjorden
Åkrafjorden

Nettside
B2C
Last inn flere
Noen av våre fornøyde kunder
SRF Medlemmer
Bendik Bergh UI/UX Designer
Bendik Bergh UI/UX Designer
Erlend Aase Digital Markedsfører
Erlend Aase Digital Markedsfører
The Cure

Vår prosess

Cure har s prosesser som sikrer god involvering for deg som kunde. Bli med og dra nytte av neste generasjons designere, innoativ utvikling og AI-optimalisering. Dette sikrer deg god verdi for pengene.

No items found.

4. Enkel og intuitiv redigering

Å oppdatere nettsiden trenger ikke være et slit. Med Webflow CMS kan du enkelt redigere innholdet selv. Du har full kontroll

Be om tilbud
Eksempel på prosess
Enkel redigering
H
Heading

Go ahead, try changing the heading

Image

Norges mest kundevennlige byrå?

Vårt mål er å være Norges mest kundevennlige byrå. I alt vi gjør, tenker vi først på kundene våre. Derfor har vi 100% faste priser og alt inkludert, små effektive og rimelige team og vår helt unike No cure - No pay garanti. Slik kundene våre fått det byrået de alltid har ønsket seg, og belønnet oss med Gaselle-resultater 3 år på rad!

25+

dedikerte eksperter

200+

skreddersydde nettsider

300+

fornøyde kunder

20+

designpriser og nominasjoner

Hva koster det?

Hva koster en bil? Eller en leilighet? Akkurat, det kommer an på! Derfor gir Cure deg både i pose og sekk; Premium kvalitet og skreddersydde løsninger, men ikke til prisen av en Ferrari, mer som en Volkswagen.

100% fast pris

Du får pris på forhånd og absolutt alt er inkludert. Ingen skjulte tillegg eller gebyrer.

Betale ned over tid?

De fleste av våre løsninger tilbys med månedlig abonnement eller forskuddsbetaling hvis ønskelig.

SRF Medlemmer
Synne Farestvedt Digital Markedsfører
Synne Farestvedt Digital Markedsfører

Lyst til å høre mer?

Ta kontakt med Odd-Erik så finner vi et tidspunkt for en kaffi. Enten hos oss, dere eller over video.

Odd-Erik Hopland Aare
odd.erik@cure.no918 64 595

Legg igjen dine opplysninger, så tar jeg kontakt

Skjema er velykket innsendt. Jeg tar kontakt med deg så raskt jeg kan.
Oisann! Noe gikk galt.
Odd-Erik Hopland Aare

Dette sier kundene våre

Cure forstod tydelig hva vi var ute etter, og har en konkurransedyktig prismodell. Prosessen deres var ryddig og oversiktlig, og vi fikk god veiledning i funksjonalitet og tekniske muligheter.

Kurt Singstad
Mad Arkitekter

Jeg har samarbeidet med Cure på flere prosjekter. De investerer mye tid for å forstå vår virksomhet og forretningsmodell. Og leverer gode løsninger til avtalt pris og tid.

Odd Gurvin
‍CEO, Sixty

Vi valgte Cure når vi skulle lage fornyet visuell profil og nettside for Hardanger. Gjennom hele prosessen viste de høy kvalitet og profesjonalitet. Vi er veldig fornøyd med prosess og resultat!

Andreas Skogseth
Visit Hardangerfjord

FAQ

Bygger dere alle nettsider fra bunnen av?

Ja, vi bygger alle nettsider fra bunnen av for å sikre at hver løsning er unikt tilpasset kundens behov og mål. Dette tillater oss å optimalisere både design og funksjonalitet uten begrensninger, noe som gir kundene våre nettsteder som ikke bare ser bra ut, men som også presterer optimalt

Er det enkelt å redigere innhold selv?

Med noen få klikk kan du redigere og publisere innhold. Legg til en ny ansatt, en artikkel eller oppdater bilder og videoer uten problemer. Opplæringstiden for nye brukere varierer mellom 15 og 30 minutter. Aldri har det vært enklere å redigere innhold selv!

Er det noe nedetid på nettsiden?

Glem problemer som ikke fungerende plug-ins eller behovet for oppgraderinger. Dette er utfordringer typisk for åpen kildekode. Webflow tilbyr en tjeneste med 99,99% oppetid – det er praktisk talt alltid tilgjengelig!

Er plattformen trygg?

I motsetning til mange store CMS-plattformer som er åpen kildekode og ofte blir hacket, er Webflow ikke åpen kildekode og derfor svært sikker. Dette har vist seg å være ubrytelig!

Hva er forskjellen på Wordpress og Webflow?

Mens Wordpress er en tradisjonell plattform som ofte krever plugins og tilpassinger for å møte spesifikke behov, tilbyr Webflow en mer fleksibel og brukervennlig tilnærming med muligheten til å designe og utvikle nettsider visuelt. Webflow eliminerer behovet for omfattende koding, noe som gir raskere utviklingsprosesser og enklere vedlikehold, samtidig som det gir fullstendig designfrihet.

Hva er no cure, no pay?

Dette prinsippet betyr at du kun betaler for resultater. Hvis de løsningene vi implementerer ikke leverer de ønskede resultater, betaler du ikke. Det setter standarden for vår forpliktelse til suksess

Hva koster det for hosting og drift?

Teknisk støtte, hjelp ved problemer og opplæring for nye CMS-redaktører er inkludert gratis. Alt dette inngår i en månedlig hostingavgift fra 990 kr.

Hvordan måler dere suksessen til en nettside?

Vi bruker avanserte analyseverktøy for å spore besøkende, engasjement og konverteringer, og gir deg regelmessige rapporter slik at du kan se hvordan din nettside presterer og identifisere områder for forbedring.

Hvordan sikrer dere at nettsiden er tilgjengelig for alle brukere?

Vi følger prinsippene for universell utforming for å sikre at våre nettsider er tilgjengelige for alle, uansett funksjonsevne. Dette inkluderer tilrettelegging for skjermlesere, tilpassede fargekontraster, og navigasjon som kan brukes via tastatur. Vårt mål er at alle besøkende skal kunne bruke nettstedet effektivt og uten hindringer.

Hvorfor bruker dere ikke malverk?

Vi velger å utvikle nettsider uten malverk for å tilby fullstendig tilpasning og unikhet i våre prosjekter. Dette sikrer at vi kan innovere og skape skreddersydde løsninger som nøyaktig reflekterer merkevaren og forbedrer brukeropplevelsen til sluttbrukerne.

Hvordan sikrer dere at nettsiden min laster raskt?

Vi optimaliserer alle elementer på nettsidene vi bygger, fra bilder til koder, for å sikre rask lasting og en smidig brukeropplevelse på alle enheter.

Leverer Cure nettsider til hele Norge?

Ja, Cure leverer nettsider til kunder over hele Norge, og sikrer at uansett hvor din virksomhet befinner seg, kan vi støtte deg i å skape en sterk online tilstedeværelse.

Tilbyr dere tilpasning basert på våre spesifikke behov?

Absolutt! Vi tilpasser hver nettside til kundens unike behov. Fra funksjonalitet til design, vårt mål er å skape en løsning som fullstendig samsvarer med dine forretningsmål.