Cure etablerer Nordisk teknologikonsern sammen med ledende tech-investor selskap.

Cure har de seneste årene markert seg som en tydelig utfordrer til de tradisjonelle design, web- og reklamebyråene i Norge, og har levert markedets kanskje mest kundeorienterte digitalbyrå. Vi har hatt en betydelig vekst, og vært DN-gaselle 3 år på rad. De første årene med fokus på mindre lokale virksomheter, mens de siste årene har vært dominert av en rekke mellomstore kunder fra hele Norge. Sammen med born {digital} tar vi nå steget fra det norske markedet og tar Cure ut i Norden.

Brage Brenna-Lund og Bendik Bergh startet Cure på en cafe i Milano 2016.

 

born {digital}

Cure er nå en del av en utvalgt gruppe av nordiske spesialist konsulentselskaper, akselerert av Amp Eleven som medeier. Så langt består born {digital} av 10 unike konsulentselskaper med sin egen identitet, merkevare og tjenestetilbud.

born {digital} kombinerer det beste fra to verdener: bevarer det som er unikt for hvert selskap, samtidig som selskapet er en del av et ledende Nordisk nettverk av konsulent-superstjerner. Selskapene omsetter samlet for ca 400 millioner kroner og har over 400 eksperter. Se www.borndigital.no

AmpEleven 

Amp11 er en «hands-on» vekstinvestor i Nordiske teknologiselskaper og investerer i selskaper av middels størrelse som har en teknologisk «edge» og betydelig vekstpotensial. I tillegg til born {digital} selskapene eier Amp11 betydelige andeler større teknologiselskap i Norden. Samlet omsetter selskapene for ca 1 milliard NOK og har ca 750 ansatte. En av hovedeierne i Amp11 er det meget anerkjente venture selskapet Verdane.

Se: www.amp11.no og www.verdane.com

 

What is in it...

For kundene våre er dette bare gode nyheter sier Truls Petter Bergh, partner i Cure. For å være en god støttespiller, og virkelig kunne bidra til utvikling for kundene våre, så må Cure være helt i front teknologisk, sier han. Og som en del av born {digital} er vi i elitedivisjonen! Blant annet med noen av Nordens beste eksperter på AI, tung back-end utvikling, top-notch UI/UX kompetanse og eksperter innen digital transformasjon. Dette bare for å nevne noe. Og alt dette i ett kontaktpunkt, den rådgiveren kunden allerede i dag har i Cure. Men, og dette er viktig både for oss og for våre kunder, fortsetter Truls. Cure fortsetter, med samme fantastiske team og samme ledelse som tidligere.

Kontaktperson:

Truls Petter Bergh
Partner
truls@cure.no
/ 90 18 19 00

Cure etablerer Nordisk teknologikonsern sammen med ledende tech-investor selskap.

Publisert av

Erlend Handal Aase