Tjenester som WiX, Weebly, Squarespace og Yola, tilbyr billige nettside-løsninger. Nettsidene kan i beste fall se bra ut, men de er ikke tilpasset kundens behov eller optimalisert etter hensikt. De standardiserte løsningene har betydelige mangler, og vi oppfordrer deg til å tenke deg grundig om før du benytter disse tjenestene.

Utfordringen med disse billige og selvbetjente løsningene, ligger i mer avanserte undersider, behov som kontaktinformasjon, booking eller netthandel, søkbarhet på internett og sikkerhet. I tillegg har design og riktig utforming av nettsiden/brukeropplevelsen nesten alt å si. Den jobben bør et designbyrå utføre.

Cure har som hovedmål å gi kunden økt verdi. Derfor er det viktig at vi har en profesjonell og strukturert prosess frem mot nye effektive nettsider:

Innsikt
Vi bruker god tid på å analysere din virksomhet. Etter en solid innsiktsfase, sitter vi igjen med nok kunnskap til å planlegge hele brukerreisen. I tillegg definerer vi målgrupper og analyserer markedet og konkurransesituasjon - opplysninger som er viktig under byggeprosessen.

Wireframes og sidestruktur
Her er det viktig å sette seg selv i kundens posisjon. De som skal bruke nettsiden! Deretter bygger vi Wireframes (grove skisser) og sidestruktur basert på kundeadferd og dataene fra innsiktsfasen.

Design og innhold
Det er viktig at bedriftens profilen reflekteres på nettsiden. Her bygger vi enten profilen til kunden på forhånd, eller tar i bruk eksisterende profil. Utseendemessig er dette vesentlig. Dette er også en av hovedgrunnene til å ikke bruke billigtjenester som er tilgjengelig. Det gir et uprofesjonelt utseende. Vi bidrar også med tekst og annet innhold etter kundens behov.

Koding og utvikling
Vi koder alle nettsideløsninger internt hos oss. Dette gjør vi fordi det er ulike behov hos forskjellige bedrifter, og det er viktig å tilpasse nettsidene etter dine behov, markeder og målsettinger.

Det CMS (Content Management System) verktøy vi benytter gir unike muligheter for at du selv kan redigere dine egne nettsider på en helt unik og enkel måte. Det være seg å publisere artikler, oppdatering av ansattlister, endre tekst, bilder, etc.

SEO (Search Engine Optimalization) er også viktig når vi koder nettsiden. Vi tenker søkemotoroptimalisering under oppbyggingen av nettsiden for å gi best mulig synlighet i for eksempel Google-søk. Vi legger i tillegg inn sporing, slik at vi kan følge trafikk, se hvilke sider som oftest blir besøkt, samt får kartlagt brukeradferd. Vi hjelper også kunden med å følge EU-reglementet rundt GDPR som ble innført 1. juli 2018.

Testing
Avslutningsvis tester vi hele nettsideløsningen, brukeropplevelsen og formålet med nettsiden. Testen kan utføres med hjelp av en fokusgruppe eller med hjelp av kunden selv og deres ansatte. Det viktigste med denne fasen er å avdekke feil og mangler før lansering.

Lansering
Når alt er klart, lanserer vi nettsiden og gjør den synlig på Google!

Sjekk ut noen av nettsidene vi har utviklet:

www.glacierroad.com
www.new.no

www.frekhaug.com

www.hardangerhouse.no

www.itrain.no

_ _ _

Brage Brenna-Lund
Partner Cure AS og Cure Norway
brage@cure.no
478 17 380

Derfor bør du unngå lettvinte nettside-løsninger

Publisert av

Brage Brenna-Lund

Vil du vite mer?

Skjema er velykket innsendt. Vi tar kontakt med deg så raskt vi kan.
Oisann! Noe gikk galt.