I Cure gjengen skjer det mye om dagene. Vi er like takknemmelig som alltid for å få lov til å jobbe med utrolig spennende prosjekter, men vi er også flere mennesker på kontoret enn aldri før.

Det er høylytt, det er masse gode diskusjoner og det er (helt) nødvendig med AirPods for å få jobbe.

Men, vi ville ikke hatt det på noen annen måte og vi elsker de kreative utspringene som kommer av at vi sitter skulder til skulder og diskuterer nettopp hvordan din bedrift kan vokse  🌱

Møt Amalie 🤝

Si hei til vår nye leder for innhold og kampanje, Amalie! Hun skal løfte vår markedsavdeling med spesielt fokus på merkevarebygging, innhold og kampanjekonsept. Med et øye for detaljer og en passion for kommunikasjon har Amalie bygget opp en karriere innen digital markedsføring og kreativt innhold. De siste fem årene har hun jobbet på både byrå- og kundesiden i Oslo, men nå har hun flyttet hjem til Vestlandet og vi er så glad for at hun har landet hos oss!

Malene er tilbake fra foreldrepermisjon 🌸

Vår leder for digital markedsføring, Malene, er kommet tilbake fra foreldrepermisjon. Hun har allerede dykket inn i nye og spennende prosjekter og jobber samtidig med å forme vekst og utvikling til Cure og markedsavdelingen. Selv med litt mindre søvn enn vanlig, stiller Malene med mye energi og høy motivasjon for tiden som kommer. Det ser ut til å bli en spennede tid fremover! Veldig gøy å ha henne tilbake hos oss.

Trenger du hjelp til å markedsføre din bedrift?

Vi er klare for å ta fatt på nye prosjekter, og tar gjerne en prat med deg om hvordan vi kan hjelpe din bedrift å vokse. Ta kontakt med oss på markedsavdelingen og la oss inspirere deg!

Vi ønsker velkommen til Amalie, ny leder for kampanje og innhold!

Publisert av

Malene Myhrhagen

Vil du vite mer?

Skjema er velykket innsendt. Vi tar kontakt med deg så raskt vi kan.
Oisann! Noe gikk galt.