Alt du trenger for å skalere - samlet på ett sted

La din bedrift vokse med målrettet digital markedsføring. Jobb tett med din markedsføringsekspert samtidig som du får tilgang på ressursene til et fullverdig digitalbyrå. Alltid faste priser, full åpenhet og fokus på god kommunikasjon med deg som kunde.

{tiktok}
{instagram}
google
facebook;}
{tiktok}
{instagram}
google
facebook;}
{tiktok}
{instagram}
google
facebook;}
vekst_
snapchat}
SEO_
!meta
vekst_
snapchat}
SEO_
!meta
vekst_
snapchat}
SEO_
!meta

Dette kan vi

Digital strategi

Få en strategisk tilnærming til all digital markedsføring. Vi kartlegger hvem, hvor, hva, hvordan og hvorfor slik at vi skal kunne være sikker på at vi treffer riktig og at vi når de målene dere ser for dere.

Konsept og kampanje

I jakten på den perfekte kommunikasjonen er den gode ideen alltid toppen av kransekaka. Å mikse det riktige forholdet mellom hjerte og hjerne i budskapene er nøkkelen, uavhengig av om du retter deg mot bedriftskunder (B2B) eller privatkunder (B2C). Husk, det er mennesker du snakker til. De som virkelig gjør det bra i dette spillet, er de som tør å være litt annerledes, de som tør å hoppe i det med hodet først! Kampanjer er et effektiv verktøy for å skape bevissthet og synlighet rundt et produkt eller tema. Cure hjelper deg med kampanjestrategi, kreativ prosess og utførelse.

Innhold og sosiale medier

Inspirér og motivér dine kunder via organisk innhold på sosiale medier, nettside og e-post. Kvalitetsinnhold hjelper din merkevare å skille seg ut fra konkurrentene, stimulere til gjenkjøp og skape gode ambassadører for merkevaren din. De aller fleste bedrifter har nytte av å få proff hjelp til å jobbe med innhold for å opprettholde kontinuitet, kvalitet og interesse.

Betalt annonsering i sosiale medier

Snakk til et større publikum og oppnå mer vekst med betalt annonsering på sosiale medier. Vi jobber hver dag med kampanjer i kanaler som Meta, LinkedIn, Snapchat og Tiktok, og vet hvilken kanal og strategi som kan funke for nettopp din målgruppe.

Synlighet i Google

Vær til stede i Google for de viktige stegene i kundereisen. Vi sørger for at du er maksimalt synlig på viktige søkeord, både som standard søkeannonser og som shoppingannonser for dine produkter. Vi bruker gjerne også Google-verktøyet til å hente inn igjen besøkende som ikke har konvertert, med annonser på tredjeparts nettsider i form av bilder, GIF, eller video. Mulighetene er mange!

Noen av våre caser

Test oss i 3 måneder med Cure pilot

I en tre måneders pilotperiode jobber vi med testing av annonser, budskap, målgrupper og kanaler. Da kommer vi godt inn i din bedrift, deres mål, hva som funker og hvordan man kan oppnå optimalt resultat. Vi vil kunne begynne å vise til målbare resultater og kan basert på denne dataen legge frem en anbefaling for veien videre.

1. Kartlegging / strategi

Vi kartlegger deres nå-situasjon og mål om tiden fremover. Basert på denne informasjonen legger vi en strategi på hvordan vi skal nå disse målene.

2. Produksjon / distribusjon

Når strategien vår er godkjent, starter vi produksjon av innhold og annonser. Dette gjør vi tett sammen med designerene på huset for å kvalitetssikre innholdet. Videre bygger din digitale markedsfører kampanjeriggen i mediene som skal brukes og/eller setter opp en plan for organisk innhold før det hele publiseres.

3. Analyse / optimalisering

Etter at det første innholdet er publisert følger vi tett med på resultatene og optimaliserer innholdet slik at det blir mer og mer spisset for å trigge din målgruppe.

4. Rapportering / anbefalinger

Vi har check-ins flere ganger i løpet av pilotprosjektet før vi konkluderer 3-måneders perioden med en større oppsummering hvor vi går nøye gjennom aktiviteten og lager en videre strategi basert på dette.

Teamet

Markedsavdelingen i Cure består av Malene, Amalie, Synne og Erlend. Sammen utgjør vi et sterkt team med høy kompetanse innen innhold, analyse, strategi, markedsføring og kommunikasjon. Vi er sparringspartnere som inspirerer hverandre til å finne kreative løsninger for kundene våre. Rett bortenfor oss fire sitter våre design-, utvikling-, foto- og motion graphics kollegaer, som en forlengelse av vårt team.

Amalie hjelper deg gjerne i gang med ditt neste prosjekt 👋

Amalie Hjelmeland
Leder innhold og kampanje
amalie@cure.no410 86 691

Skal jeg kontakte deg?

Takk! Vi kontakter deg så raskt vi kan.
Oisann! Noe gikk galt.
Cure, Placeholder 1
Cure, Placeholder 11
Cure, Placeholder 12
Cure, Placeholder 13
Cure, Placeholder 10
Cure, Placeholder 5
Cure, Placeholder 4
Cure, Placeholder 3

born {cureious}

@curedigital