Din vei til digital suksess starter her

Din vei til digital suksess starter her

Vi tilbyr alt fra innsikt og konseptutvikling til prisvinnende webdesign, full-stack utvikling og SEO for optimalt synlighet.

Cure sikrer din digitale suksess med skreddersydde nettsider. Vi tilbyr alt fra innsikt og konseptutvikling til prisvinnende design, full-stack utvikling og SEO for optimalt synlighet.

Noen prosjekter
Nettsider
Noen av våre fornøyde kunder
Nettsider
Bendik Bergh UI/UX Designer
Bendik Bergh UI/UX Designer
Erlend Aase Digital Markedsfører
Erlend Aase Digital Markedsfører
The Cure

Vår prosess

Cure skaper skreddersydde nettsider på en ny måte. Bli med og dra nytte av neste generasjons designere, innoativ utvikling og AI-optimalisering. Dette sikrer deg god verdi for pengene.

1. Innsikt, design og utvikling

Vi tar oss god tid til å forstå din virksomhet. Deretter bygger vi videre på din merkevare, eller hjelper deg med en rebranding eller oppfriskning. Vår tilnærming sikrer at designet av din nettside gjenspeiler din merkevare samtidig som det engasjerer og konverterer besøkende.
Be om tilbud
Eksempel på prosess
Sidestruktur - Brukertesting - Design - Utvikling

2. Engasjerende innhold

Ditt budskap fortjener oppmerksomhet! Vi utvikler innhold som engasjerer og konverterer - fra tekst som treffer rett i hjertet, til grafikk som fanger blikket.
Be om tilbud
Eksempel på prosess
Tekstforfatting - Bilder - Video - Motion

3. Synlighet på Google

I den digitale verden er synlighet nøkkelen til suksess. Vi optimaliserer din tilstedeværelse på Google for at du skal tiltrekke og engasjere flere kunder.
Be om tilbud
Eksempel på prosess
SEO - Google ADS - SoMe

4. Enkel og intuitiv redigering

Å oppdatere nettsiden trenger ikke være et slit. Med Webflow CMS kan du enkelt redigere innholdet selv. Du har full kontroll

Be om tilbud
Eksempel på prosess
Enkel redigering
H
Heading

Go ahead, try changing the heading

Image

Om Cure

Vi tar oss god tid til å forstå din virksomhet. Siden legger vi en detaljert plan og fremdrift som løser dine behov på aller beste måte. Vår unike «no cure - no pay» garanti sikrer at du alltid får verdi for pengene. Siden 2016 har vi levert trygge og effektive webløsninger både nasjonalt og internasjonalt.

15+

dedikerte eksperter

150+

skreddersydde nettsider

300+

fornøyde kunder

20+

designpriser og nominasjoner

Hva koster det?

Hvor kostbart er en bil? Eller en leilighet? Nøyaktig, det kommer an på! Det interessante er at Cure tilbyr det beste fra to verdener: premium kvalitet og skreddersydde løsninger. Men ikke til prisen av en Ferrari, heller som en Volkswagen.

Fast pris

Vi hjelper deg å kartlegge dine behov og vi gir deg en fast pris. Alt inkludert. Ingen skjulte tillegg.

Betal ned over tid

De fleste av våre nettsideløsninger tilbys med månedlig abonnement eller forskuddsbetaling hvis ønskelig.

Nettsider
Synne Farestvedt Digital Markedsfører
Synne Farestvedt Digital Markedsfører

Ønsker du tilbud på ny nettside?

Kontakt Odd-Erik på telefon eller mail. Deretter definerer vi behov og ønsker før vi kommer med et tilpasset tilbud

Odd-Erik Hopland Aare
odd.erik@cure.no918 64 595

Skal jeg kontakte deg?

Skjema er velykket innsendt. Jeg tar kontakt med deg så raskt jeg kan.
Oisann! Noe gikk galt.
Odd-Erik Hopland Aare

Dette sier kundene våre

Cure forstod tydelig hva vi var ute etter, og har en konkurransedyktig prismodell. Prosessen deres var ryddig og oversiktlig, og vi fikk god veiledning i funksjonalitet og tekniske muligheter.

Kurt Singstad
Mad Arkitekter

Jeg har samarbeidet med Cure på flere prosjekter. De investerer mye tid for å forstå vår virksomhet og forretningsmodell. Og leverer gode løsninger til avtalt pris og tid.

Odd Gurvin
‍CEO, Sixty

Vi valgte Cure når vi skulle lage fornyet visuell profil og nettside for Hardanger. Gjennom hele prosessen viste de høy kvalitet og profesjonalitet. Vi er veldig fornøyd med prosess og resultat!

Andreas Skogseth
Visit Hardangerfjord

Spørsmål og svar

Er det enkelt å redigere innhold selv?

Med noen få klikk kan du redigere og publisere innhold. Legg til en ny ansatt, en artikkel eller oppdater bilder og videoer uten problemer. Opplæringstiden for nye brukere varierer mellom 15 og 30 minutter. Aldri har det vært enklere å redigere innhold selv!

Er plattformen trygg?

I motsetning til mange store CMS-plattformer som er åpen kildekode og ofte blir hacket, er Webflow ikke åpen kildekode og derfor svært sikker. Dette har vist seg å være ubrytelig!

Er det noe nedetid på nettsiden?

Glem problemer som ikke fungerende plug-ins eller behovet for oppgraderinger. Dette er utfordringer typisk for åpen kildekode. Webflow tilbyr en tjeneste med 99,99% oppetid – det er praktisk talt alltid tilgjengelig!

Hva koster det for hosting og drift?

Teknisk støtte, hjelp ved problemer og opplæring for nye CMS-redaktører er inkludert gratis. Alt dette inngår i en månedlig hostingavgift fra 990 kr.

Leverer Cure nettsider til hele Norge?

Ja, Cure leverer nettsider til kunder over hele Norge, og sikrer at uansett hvor din virksomhet befinner seg, kan vi støtte deg i å skape en sterk online tilstedeværelse.

Hva er no cure, no pay?

Dette prinsippet betyr at du kun betaler for resultater. Hvis de løsningene vi implementerer ikke leverer de ønskede resultater, betaler du ikke. Det setter standarden for vår forpliktelse til suksess

Hvordan måler dere suksessen til en nettside?

Vi bruker avanserte analyseverktøy for å spore besøkende, engasjement og konverteringer, og gir deg regelmessige rapporter slik at du kan se hvordan din nettside presterer og identifisere områder for forbedring.

Hvordan sikrer dere at nettsiden er tilgjengelig for alle brukere?

Vi følger prinsippene for universell utforming for å sikre at våre nettsider er tilgjengelige for alle, uansett funksjonsevne. Dette inkluderer tilrettelegging for skjermlesere, tilpassede fargekontraster, og navigasjon som kan brukes via tastatur. Vårt mål er at alle besøkende skal kunne bruke nettstedet effektivt og uten hindringer.

Hvordan sikrer dere at nettsiden min laster raskt?

Vi optimaliserer alle elementer på nettsidene vi bygger, fra bilder til koder, for å sikre rask lasting og en smidig brukeropplevelse på alle enheter.

Tilbyr dere tilpasning basert på våre spesifikke behov?

Absolutt! Vi tilpasser hver nettside til kundens unike behov. Fra funksjonalitet til design, vårt mål er å skape en løsning som fullstendig samsvarer med dine forretningsmål.

Bygger dere alle nettsider fra bunnen av?

Ja, vi bygger alle nettsider fra bunnen av for å sikre at hver løsning er unikt tilpasset kundens behov og mål. Dette tillater oss å optimalisere både design og funksjonalitet uten begrensninger, noe som gir kundene våre nettsteder som ikke bare ser bra ut, men som også presterer optimalt

Hva er forskjellen på Wordpress og Webflow?

Mens Wordpress er en tradisjonell plattform som ofte krever plugins og tilpassinger for å møte spesifikke behov, tilbyr Webflow en mer fleksibel og brukervennlig tilnærming med muligheten til å designe og utvikle nettsider visuelt. Webflow eliminerer behovet for omfattende koding, noe som gir raskere utviklingsprosesser og enklere vedlikehold, samtidig som det gir fullstendig designfrihet.

Hvorfor bruker dere ikke malverk?

Vi velger å utvikle nettsider uten malverk for å tilby fullstendig tilpasning og unikhet i våre prosjekter. Dette sikrer at vi kan innovere og skape skreddersydde løsninger som nøyaktig reflekterer merkevaren og forbedrer brukeropplevelsen til sluttbrukerne.