Nettbutikken som gir deg salgene du ønsker

Nettbutikken som gir deg salgene du ønsker

Bygg nettbutikken din med Shopify! Enkelt å vedlikeholde, tusenvis av integrasjoner og uendelige muligheter på butikkens utseende. Cure er sertifisert Shopify Partner og hjelper deg med å løfte nettsalget!

Bygg nettbutikken din med Shopify! Enkelt å vedlikeholde, tusenvis av integrasjoner og uendelige muligheter på butikkens utseende. Cure er sertifisert Shopify Partner og hjelper deg med å løfte nettsalget!

Noen branding prosjekter
Shopify nettbutikk
Noen av våre fornøyde kunder
Shopify nettbutikk
Synne Farestvedt Digital Markedsfører
Synne Farestvedt Digital Markedsfører
Harald Bjørge Utvikler
Harald Bjørge Utvikler
The Cure

Vår prosess

Cure har gjennomprøvde prosesser som sikrer god involvering for deg som kunde. Her  
Cure skaper skreddersydde nettsider på en ny måte. Bli med og dra nytte av neste generasjons designere, innoativ utvikling og AI-optimalisering. Dette sikrer deg god verdi for pengene.

1. Innsikt, design og utvikling

Vi tar oss god tid til å forstå din virksomhet. Deretter bygger vi videre på din merkevare, eller hjelper deg med en rebranding eller oppfriskning. Vår tilnærming sikrer at designet av din nettside gjenspeiler din merkevare samtidig som det engasjerer og konverterer besøkende.
Be om tilbud
Eksempel på prosess
Sidestruktur - Brukertesting - Design - Utvikling

2. Engasjerende innhold

Ditt budskap fortjener oppmerksomhet! Vi utvikler innhold som engasjerer og konverterer - fra tekst som treffer rett i hjertet, til grafikk som fanger blikket.
Be om tilbud
Eksempel på prosess
Tekstforfatting - Bilder - Video - Motion

3. Synlighet på Google

I den digitale verden er synlighet nøkkelen til suksess. Vi optimaliserer din tilstedeværelse på Google for at du skal tiltrekke og engasjere flere kunder.
Be om tilbud
Eksempel på prosess
SEO - Google ADS - SoMe

4. Enkel og intuitiv redigering

Å oppdatere nettsiden trenger ikke være et slit. Med Webflow CMS kan du enkelt redigere innholdet selv. Du har full kontroll

Be om tilbud
Eksempel på prosess
Enkel redigering
H
Heading

Go ahead, try changing the heading

Image

Norges mest kundevennlige byrå?

Vårt mål er å være Norges mest kundevennlige byrå. I alt vi gjør, tenker vi først på kundene våre. Derfor har vi 100% faste priser og alt inkludert, små effektive og rimelige team og vår helt unike «no cure - no pay» garanti. Slik kundene våre fått det byrået de alltid har ønsket seg, og belønnet oss med Gaselle-resultater 3 år på rad!

15+

dedikerte eksperter

150+

skreddersydde nettsider

300+

fornøyde kunder

20+

designpriser og nominasjoner

Hva koster det?

Hva koster en bil? Eller en leilighet? Nøyaktig, det kommer an på! Det interessante er at Cure tilbyr det beste fra to verdener: Premium kvalitet og skreddersydde løsninger. Men ikke til prisen av en Ferrari, heller som en Volkswagen.

100% fast pris

Du får pris på forhånd og absolutt alt er inkludert. Ingen skjulte tillegg eller gebyrer.

Betal ned over tid

De fleste av våre løsninger tilbys med månedlig abonnement eller forskuddsbetaling hvis ønskelig.

Shopify nettbutikk
Bendik Bergh UI/UX Designer
Bendik Bergh UI/UX Designer
Erlend Aase Digital Markedsfører
Erlend Aase Digital Markedsfører

Ønsker du å høre mer om Shopify?

Kontakt Odd-Erik på telefon eller mail. Deretter definerer vi behov og ønsker før vi kommer med et tilpasset løsningsforslag!

Odd-Erik Hopland Aare
odd.erik@cure.no918 64 595

Legg igjen dine opplysninger, så tar jeg kontakt

Skjema er velykket innsendt. Jeg tar kontakt med deg så raskt jeg kan.
Oisann! Noe gikk galt.
Odd-Erik Hopland Aare

Dette sier kundene våre

Cure forstod tydelig hva vi var ute etter, og har en konkurransedyktig prismodell. Prosessen deres var ryddig og oversiktlig, og vi fikk god veiledning i funksjonalitet og tekniske muligheter.

Kurt Singstad
Mad Arkitekter

Jeg har samarbeidet med Cure på flere prosjekter. De investerer mye tid for å forstå vår virksomhet og forretningsmodell. Og leverer gode løsninger til avtalt pris og tid.

Odd Gurvin
‍CEO, Sixty

Vi valgte Cure når vi skulle lage fornyet visuell profil og nettside for Hardanger. Gjennom hele prosessen viste de høy kvalitet og profesjonalitet. Vi er veldig fornøyd med prosess og resultat!

Andreas Skogseth
Visit Hardangerfjord

Slik er prosessen

Bygger dere alle nettsider fra bunnen av?

Ja, vi bygger alle nettsider fra bunnen av for å sikre at hver løsning er unikt tilpasset kundens behov og mål. Dette tillater oss å optimalisere både design og funksjonalitet uten begrensninger, noe som gir kundene våre nettsteder som ikke bare ser bra ut, men som også presterer optimalt

Er det enkelt å redigere innhold selv?

Med noen få klikk kan du redigere og publisere innhold. Legg til en ny ansatt, en artikkel eller oppdater bilder og videoer uten problemer. Opplæringstiden for nye brukere varierer mellom 15 og 30 minutter. Aldri har det vært enklere å redigere innhold selv!

Er plattformen trygg?

I motsetning til mange store CMS-plattformer som er åpen kildekode og ofte blir hacket, er Webflow ikke åpen kildekode og derfor svært sikker. Dette har vist seg å være ubrytelig!

Hva er no cure, no pay?

Dette prinsippet betyr at du kun betaler for resultater. Hvis de løsningene vi implementerer ikke leverer de ønskede resultater, betaler du ikke. Det setter standarden for vår forpliktelse til suksess

Hvordan sikrer dere at nettsiden er tilgjengelig for alle brukere?

Vi følger prinsippene for universell utforming for å sikre at våre nettsider er tilgjengelige for alle, uansett funksjonsevne. Dette inkluderer tilrettelegging for skjermlesere, tilpassede fargekontraster, og navigasjon som kan brukes via tastatur. Vårt mål er at alle besøkende skal kunne bruke nettstedet effektivt og uten hindringer.

Leverer Cure nettsider til hele Norge?

Ja, Cure leverer nettsider til kunder over hele Norge, og sikrer at uansett hvor din virksomhet befinner seg, kan vi støtte deg i å skape en sterk online tilstedeværelse.

Tilbyr dere tilpasning basert på våre spesifikke behov?

Absolutt! Vi tilpasser hver nettside til kundens unike behov. Fra funksjonalitet til design, vårt mål er å skape en løsning som fullstendig samsvarer med dine forretningsmål.

Er det noe nedetid på nettsiden?

Glem problemer som ikke fungerende plug-ins eller behovet for oppgraderinger. Dette er utfordringer typisk for åpen kildekode. Webflow tilbyr en tjeneste med 99,99% oppetid – det er praktisk talt alltid tilgjengelig!

Hva er de månedlige kostnadene ved Shopify?

De månedlige kostnadene til Shopify er ganske greie. Man trenger et Shopify-abonnement som starter på rundt 300kr. Betalingsleverandører som Vipps og Klarna tar betalt en prosentandel av salget, mens en fraktleverandør vil ha en lav månedskostnad i tillegg til fraktkostnaden per pakke.

Utenom det så bruker vi kun appene dere har behov for slik at dere ikke betaler for unødvendige lisenser.